Van harte welkom bij Levenskracht Gemeente!

Fijn dat je er bent! En leuk dat je interesse hebt in ons werk. Wij zijn Levenskracht een bediening die zich met het oprichten van kerken en leiders bezig houdt.  Bekijk de website op je gemak door en laat ons onze Apostelen aan je voorstellen.

 

Apostelen John en Georgette Engel
zijn de oprichters van de Levenskracht gemeente.

Nadat zij hun eerste kerk in Canada hadden geplant en daar een aantal jaren hadden gediend, riep de Heer hen en hun gezin naar Duitsland, waar ze twintig jaar lang medevoorgangers waren van een werk dat groeide van 60 tot meer dan duizend leden.

Gedurende deze tijd hebben ze ook een jaar lang tussentijds gediend in het noorden van Florida, VS.

In 2008 voelden ze zich geleidt om te gaan bedienen in Nederland. Een paar jaar later ontvingen ze een duidelijk woord van de Heer om een nieuw werk op te zetten in Tilburg, bekend als de Levenskracht gemeente Tilburg.

Op 29 mei 2022 droegen zij de leiding van de gemeente Levenskracht Tilburg over aan Arjan & Sandra Renes, die zich in 2024 afscheidden van de Levenskracht Kerkgenootschap en de gemeente omdoopten tot “IMPACT-Kerk”.

John heeft een sterke profetische zalving op ze leven en staat bekend om zijn accurate en bewezen profetische woorden die helpen om individuen, kerken, steden en naties in hun goddelijke roeping vrij ze zetten.
Hij spreekt op regelmatige basis in heel Nederland, maar ook in Europa en andere landen ter wereld.

Georgette heeft meer dan 30 jaar ervaring in haar bediening als pastoraal counselor. Ze is een gezalfde leraar met een hart voor het zien van herstel in mensen in lichaam, ziel en geest. Haar bediening vindt plaats via de cursus “Schoonheid voor as” die zij opgericht heeft.

In september 2022 startten zij een nieuwe gemeente in Venlo bekend als de Levenskracht gemeente Venlo. Deze kerk is tot een aanzienlijke omvang gegroeid en is nu bezig met de aanschaf van een grotere faciliteit.

De focus van de apostelen John en Georgette ligt op het planten van kerken en het trainen van leiders. Hun hart is voor het Lichaam van Christus en voor gelovigen om hun door God gegeven roeping te aanvaarden.